Recent Posts

    33 Μέρες Για Τα Χριστούγεννα


    Το Χριστουγεννιάτικο κλίμα έχει κουρνιάσει από νωρίς φέτος στην καρδιά μου.
    Αν και πλέον κανείς δεν διαβάζει τούτο δω το blog, λόγω της μελαγχολίας που με καταβάλει ,σήμερα -και τονίζω το σήμερα διότι είμαι ένα ιδιόρρυθμο άτομο το οποίο την μια μέρα μπορεί να πλέει με την βαρκούλα του σε πελάγη ευτυχίας και την επομένη είναι... έτσι- βρήκα την ευκαιρία να μιλήσω σε κάποιον ακόμα και αν δεν μου απαντήσει .. Ακόμα και αν τούτες τις αράδες δεν τις διαβάσει κανείς.

    Λένε πως η μελαγχολία πάει πακέτο με τα Χριστούγεννα, πως κάποια στιγμή μέσα στα χριστουγεννιάτικα φώτα και τις χαρούμενες παρέες που γελούν στους δρόμους μπορείς να νιώσεις μόνος.
    Και αν σε πιάνει 33 μέρες πριν τον εορτασμό της γέννησης του Ιησού;
    Τότε αυτό τι σημαίνει;
    Αυτό σημαίνει πως η μελαγχολία σου δεν έχει καμία σχέση με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα ή με τους κουνιστούς Άι- Βασίληδες που σε χαιρετούν εύθυμα. Αυτό σημαίνει πως η μελαγχολία σου οφείλεται σε κάτι τελείως διαφορετικό και ρίχνεις το φταίξιμο σε αυτήν την τόσο όμορφη γιορτή για να νιώσεις εσύ ελεύθερος , για να αθωώσεις τις δικές σου πράξεις ή κάποιου ατόμου που αγαπάς και δεν θες να το ενοχοποιήσεις για το χάλι σου. Ακόμα και αν κοροιδεύεις στα φανερά τον εαυτό σου.

    "Κι αν όλα είναι μια ψευδαίσθηση και τίποτα δεν υπάρχει τελικά; Τότε σε αυτή την περίπτωση πλήρωσα πολλά για το χαλί μου"
    -Γούντι Άλεν

    Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν με τις ασυναρτησίες μου..
    (:

    Καλό σας βράδυ!
    Στέλλα

    Belum ada Komentar untuk "33 Μέρες Για Τα Χριστούγεννα"

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel